SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alnö IF 2
vs
Njurunda IK F14 Svart
Alnö IF 2vsNjurunda IK F14 Svart

  INFORMATION

Matchstart:sön 14 augusti, 09:00
Plats:Nya HK Vallen 5-manna 2
Tävling:
Matchnummer: 100383001
Samling:08:30
Aktivitetsinfo: (OBS! Läs denna kallelse innan ni svarar på den tack!)

Hej!
I och med att vi denna höst kommer ha två lag vill vi att ni registrerar er på den match (d vs 1 av 2) som passar er bäst, och tackar nej på de matcher ni inte kan. Om ni tackat ja till en match och inte svarat på den andra, som går samma dag, så räknar vi med att ni kan spela den andra också. Observera att TRÄNARNA kommer, ifall man kan spela båda, att kunna fördela om spelare på matcherna så de blir jämnare i antal deltagare -dagen innan matchen. Vi skickar i förekommande fall ut ny matchfördelning per mail i samband med det.
Därav är vi extra tacksamma om ni svarar i god tid på dessa kallelser.  

Vill någon absolut spela båda matcherna tackar ni ja till båda kallelserna (med risk att ni blir struken en av de två matcherna om de blir för många deltagare)

Hela höstens serie finner ni via denna länk >>> https://medelpad.svenskfotboll.se/rs/spelprogram/div-10b-flickor-medelpad-2022-host/100705/?fbclid=IwAR1nP39HRffw08VeiNCN8FHdM-m8qOo_FYNWV7l2tcW2xbOoQl9KoLJP3yI

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.
Mvh
Tränare & lagledare

<< Tillbaka

 
 
 

klart.se