SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Njurunda IK F09/10!
Här finns kämparanda, kamratskap och glädje

Har du ett barn som vill vara med?

Gör anmälan här: Medlemsskap eller kontakta Ulrika Söderström 072-504 10 49.

 

Du som redan är medlem, ladda hem appen https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Med appen är det enkelt att hålla koll och svara på kallelser, samt att information finns samlad på ett ställe. I appen hittar ni bl.a. alla nyheter som läggs ut på hemsidan, kalender och utskick som gjorts via e-post.
 
Vill ni ha hjälp att lägga till vårdnadshavare, ändra e-post eller liknande så hör av er till mig.
 
Ulrika Söderström, Lagledare F09/10

 

Vi har även en facebookgrupp för vårdnadshavare, den hittar du här -->

Njurunda IK flickor 09/10 ⚽️

 

Väl mött!

Information
2022-05-12 13:00
Nu har halva maj månad passerat och vi är i gång med säsongen!
Träningar
Sista träningen på grusplan är avklarad. Nästa vecka (20) flyttar vi äntligen träningen till Kullen.
Matcher och seriespel, söndagar
Seriespelet börjar med vår första match nu på söndag 15 maj, därefter en match varje söndag tom v. 25 (26 juni). OBS! Lilla VM 1-3 juli. Matchuppehåll under juli.
Läs gärna tips och information om spelform 7 mot 7.
Samarbete med F07/08 9-manna, söndagar
Några tjejer är kallad till 9/9 match, då vi kommer att behöva stötta F07/08 med cirka 5 spelare/match. Alla tjejer som vill kommer få testa på 9-manna någon match, samt att vi kommer att kalla olika tjejer varje helg.
Vårt fokus kommer att ligga på 7 manna!
Tränarna kallar spelare till matcherna, som vanligt viktigt att ni svarar på dessa så snart ni kan.

Söndag 26 juni är vi ansvariga för sammankomst på Gumsekullen, den dagen kommer alla ni föräldrar att behövas till olika uppdrag, som bemanning av kiosken, matchvärd, bakning, toast, städa/se över omklädningsrum mm.

Vi räknar med aktivitet på Kullen från ca kl 11 till kl 18. ⚽☕🌭🍧🍰🌞😎

 

Schema och fördelning av arbetsuppgifter kommer längre fram.

 

Det som händer den dagen är att alla åtta lag i vår serie kommer att spela match hos oss på Gumsekullen, totalt 4 matcher under dagen.

 

// Svart och vit, fotbollsdynamit! Nu kör vi.

Allmän info
2022-03-24 13:16

Träningar
F09/10 tränar på Gumsekullen, två gånger/veckan under vår/höstsäsong. Dag/tid se SportAdmin där tider läggs ut i förväg. Träningen startar på utsatt tid, så det underlättar om ert barn är på plats senast 15 minuter innan start. Det vore även toppen om vi tränare kan få hjälp av er föräldrar ibland med att exempelvis ta fram målen, hämta bollar och koner. Under vintersäsong tränar vi 1 gång/vecka inomhus. 

 

Matcher
Till match kallas 13 barn/match vilket innebär att alla barn inte spelar alla matcher.
Dessa kallelser går ut under samma vecka. För att kunna lägga matcherna på bästa möjliga sätt är det viktigt att ni svarar på kallelserna så fort som möjligt. 

Vid hemmamatch/sammandrag kommer vi föräldrar, tilldelas olika uppgifter (baka, stå i kiosken, vara matchvärd). Mer info om detta kommer 2022

 

Försäljning
Alla aktiva förväntas delta i försäljning för att samla in pengar till NIK:s förening. Föreningen säljer sportlotter, toapapper och restaurangchansen. Vårt lag, F09/10 kommer också ha någon form av försäljning för att samla in pengar till lagkassan. Finns det några föräldrar som har möjlighet att hitta sponsorer, eller har andra bra idéer gällande försäljning, kontakta vår lagledare Ulrika. E-post ulrika.sjolund73@gmail.com

 

Kläder
Vid match är det ett krav att barnen ska bära svarta strumpor med NIK logga och svarta shorts. Finns att köpa på Lindbloms Sport. Hittar vi sponsorer så kan vi lösa olika inköp via lagkassan. Matchtröjor får man låna vid match och ska lämnas tillbaka direkt efter.

 

Avgift 2022
Medlemsavgift: 250 kr
Träningsavgift: 620 kr
Avgiften betalas via faktura och är viktig att betala för att barnet ska omfattas av försäkring under träning och matcher. 

Följ oss - Min fotboll appen
2021-05-03 21:11

Hej!

Här kommer en länk för att följa vårt lag Njurunda IK F09/10 Div 6 i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!

 

https://minfotboll.app.link/EcugFZuSXfb

Våren 2021
2021-02-16 09:00

Vårens säsong har dragit igång. Just nu har vi inomhusträning på Kyrkmons skola

gympasal på onsdagar 19.00-20.00 !


Med vänlig hälsning

Maria H, Johan, Jesper, Fredrik, Maria R, och Ulrika

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
 

klart.se