SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Välkommen till Njurunda IK! 
Vi är en anrik förening med lång historia. Idag är klubben en förening för flick- och damfotboll i Njurundaområdet.
I Njurunda IK satsar vi på stor bredd i verksamheten. Vi har lag från knatteålder till A-lag. Klubben växer hela tiden och välkomnar alltid nya medlemmar.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Välkommen på årsmöte - Njurunda IK
2021-04-07 20:12

Den 28 april kl. 18:30 är du som medlem i Njurunda IK välkommen till föreningens årsmöte

Mötet sker digitalt och länk till mötet kommer senare 

 

 

 

 

Dagordning Njurunda IK


 
§ 1 Årsmötets öppnande

 

§ 2 Fråga om kallelse behörigen skett

 

§ 3 Fastställande av röstlängd för mötet

 

§ 4 Fastställande av dagordning

§ 5 Val av ordförande och sekreterare för mötet

 

§ 6 Val av justerare tillika rösträknare

§ 7 Verksamhetsberättelser och räkenskaper

 

§ 8 Revisionsberättelse

 

§ 9 Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen

 

§ 10 Fastställande av medlemsavgifter

§ 11 Valfrågor   

 

§ 12 Behandling av förslag och motioner

§ 13 Årsmötet avslutning

 

 

 

 

 
 
Nu får alla barn och ungdomar träna!
2021-02-04 21:45
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de som är födda 2002 och senare återigen kan återgå till sina idrottsträningar från 6 februari. 

Vi önskar naturligtvis att alla tjejer i alla åldrar i vår förening ska kunna träna och spela match! Förhoppningsvis är vi äntligen på väg åt rätt håll och det blir möjligt om inte så långt bort. 

Läs mer om de senaste riktlinjerna på: Riksidrottsförbundet (rf.se)


Välkommen fotbollssäsong 2021!
2021-01-27 21:49
Varmt välkomna till ett nytt fotbollsår tillsammans med Njurunda IK! 

År 2020 var fyllt av utmanande rekommendationer och restriktioner att förhålla oss till och det har vi fortfarande. Vi följer som alltid de rekommendationer som Medelpads FF tar fram för att minska smittspridningen under pandemin. En självklarhet för oss att vi hjälper till med det vi kan! 

Trots mycket annorlunda tider finns ändå många fina fotbollsminnen att se tillbaka på under det gångna året och vi har många fina fotbollshändelser att se fram emot, med knattarna från sex års ålder ända upp till A-laget! Vi fixar dem tillsammans! Till sommaren välkomnar vi en ny kull till Fotbollsskolan där vi leker och spelar boll och som vi hoppas alltid vill spela fotboll i NIK precis som vi hoppas för alla tjejer i klubben! 

Stort tack spelare, ledare, föräldrar och alla möjliggörare för ert fantastiska engagemang i Njurunda IK och som gör det möjligt för våra tjejer att spela fotboll! 

Håll i och håll ut så ses vi alla förhoppningsvis snart  på plan, från läktaren hurrandes i publiken eller med en kaffe i handen från kiosken. Gumsekullen brukar öppna portarna i maj, så vi håller tummarna på det även i år!

Allt gott!

God Jul!
2020-12-21 18:45
God Jul & Gott Nytt År!

Stor eloge till våra ledare som trixat och fixat under detta år för att utöver det vanliga göra det bra för våra spelare! 

Varmt tack spelare, ledare, föräldrar och alla nära, kära och fans som backar NIK! Nu ser vi framåt och längtar och hoppas och tror på ett bra fotbollsår tillsammans!

Heja Njurunda IK!
Full aktivitet trots avslutad säsong
2020-11-19 20:22
Kullen är stängd sedan någon månad och kylan börjar krypa sig inpå. Men i "styrelserummet" lyser flitens lampa trots att klubbhuset har bytts ut mot digitala möten i Teams. Vi planerar inför nästa säsong och reflekterar över året som är på väg mot sitt slut. 

Just nu pågår också intensivt arbete med att färdigställa dokument inför säsongen 2021. Vi fortsätter vårt arbete mot en diplomerad förening genom att färdigställa vårt förväntansdokument som ska finnas tillgänglig för dig som spelare, ledare och förälder. Vi jobbar också med att utveckla arbetsbeskrivningar om vad som ska göras vid kioskuppdrag och vad en matchvärd ska göra. Med hjälp av dessa dokument tydliggör Njurunda IK vilka förväntningar föreningen har på såväl spelare, föräldrar och ledare samt vilka förväntningar ni kan ha på föreningen. 

Mer information om detta kommer under våren.

//Styrelsen 

Nyheter från våra lag
Flickor 09/10, 16/02 09:00 
Fotbollsskolan, 09/09 22:26 
Fotbollsskolan, 14/05 20:09 
Fotbollsskolan, 04/05 19:01 
Flickor 09/10, 08/01 19:37 
Flickor -11, 26/08 09:52 
Flickor 02-03, 31/08 15:49 
Flickor -11, 28/08 08:36 
 
 

klart.se