SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Njurunda IK födda 2016 (f16)

Njurunda IK Flickor födda -16

Välkommen!

Det här är sidan för spelare i Njurunda IK Flickor födda -16.

Har du ett barn som vill vara med?

Gör anmälan här: Medlemsskap eller kontakta någon av oss ledare. 

 

Vi har också en facebookgrupp för vårdnadshavare, Njurunda IK födda 16. 

 

Nedan följer lite information för dig som redan är medlem:

 

Ladda ner och logga in i Sportadmin
Vi tränare lägger in alla anmälda barn i appen Sportadmin. I Sportadmin hittar ni information om laget och föreningen. Vi tränare använder också Sportadmin för att kalla till matcher och träningar. För att du som förälder ska kunna svara på kallelser och nås av viktig information behöver du därför ladda ner och logga in i appen.


För att kunna lägga upp träningarna och matcherna på bästa möjliga sätt är det viktigt att ni svarar på kallelserna så fort som möjligt.

 

Träningar
Se fliken Kalender för kommande träningstillfällen. Träningen startar på utsatt tid, så det underlättar om ert barn är på plats senast 5 minuter innan start. Innehållet och formen för vår verksamhet består i; rörelse (grovmotorisk färdighet) och lek (sammanhållning/gemenskap), färdighetsträning och mycket spel i olika former (1v1 - 8v8). 

 

Matcher
Vi deltar i seriespel, 5v5 (fyra utespelare och 1 målvakt) med två lag.
Matchkallelser går ut under samma vecka som match, måndagar som senast. Vi resonerar så att vi kallar många till match, ju oftare vi har match, desto fler tillfällen att bygga relationer och gemenskap. Vi hoppas på träningsnärvaro, men det är inte viktigt för att få spela match, match är en del av fotboll. Vi har principen om att alla ska få spela lika mycket.  

Vid hemmamatch kommer de föräldrar, till barnen som ska spela, tilldelas olika uppgifter (baka, stå i kiosken, vara matchvärd). Info om detta skickas ut i samband med match.

 

Försäljning
Alla aktiva förväntas delta i försäljning för att samla in pengar till NIK:s förening. Föreningen säljer sportlotter (under våren), toapapper (2 ggr per år) och restaurangchansen (6 st). Vårt lag, födda 16 (f16), kommer också ha någon form av försäljning för att samla in pengar till lagkassan. Finns det några föräldrar som har möjlighet att hitta sponsorer, eller har andra bra idéer gällande försäljning, kontakta någon ledare i vårt lag. 

 

Kläder
Vid match ska barnen använda svarta strumpor och svarta shorts (fixar individen själv), det blir också en svart matchtröja, klubben har matchtröjor, men vi pratar om att köpa in nya matchtröjor, målet är att beställa matchtröjor, overall och annat under v.19. 


Avgift 
Skickas ut på faktura via föreningen varje vår. Viktigt att betala så att barnen är försäkrade.

/Tränarna

Namn:

Mobilnummer:

Mejladress:

Erik Åslin (Lagledare)

0735016415

kurtasse@gmail.com

Erik Åhlin (Lagledare)

 

 

Andre Sjödal (Tränare)

 

 

Magnus Nordin (Tränare)

 

 

Henri (Tränare)

 

 

Tobias Pettersson (Tränare)

 

 

Patrick Jonsson (styrelse)

 

 

2024-04-25 06:21
Vecka Träning/Match Tid Övrigt
v.17 Träning lördag (Njurundahallen) 10.00-11.30 Prova ut matchtröja

v.18

 

 

Träning måndag (Nivrenaskolan)

 

 

18.00-19.00

 

 

Prova ut matchtröja, toalett försäljning igång. 
v.18 Träning torsdag (Nivrenaskolan) 18.00-19.00 Beställning av matchtröjor
v.18  Sammandrag Söråker 12.30 & 13.30  
       
       
       
       
Njurunda IK F16
2024-04-14 17:36

 

 

 

Fotbollssäsongen närmar sig för tjejer födda 16, alltså 7-8 åringar. Vi tänkte dra igång säsongen med ett kombinerat pass både med träning och föräldramöte den 20/4 i Njurundahallen mellan 13.00 - 14.30. Det är bra om vi blir så många föräldrar som möjligt då! 

Några punkter på mötet

  • Cup/Cuper, vi diskuterar. 
  • Seriespel, två lag är anmält till division 10C.
  • Matchkläder/Träningskläder
  • Försäljning, andra familjesysslor. 
  • Medlemskap, uppdatera info. 


Vidare, så blir det träning:

27 april i Njurundahallen mellan 10.00-11.00, 29 april och 2 maj på Nivrenaskolan (preliminärt), och seriespelet kan börja redan den 5/5 (matchomgångarna är inte fastställda). 

 

Vill ni börja spela fotboll: mejla kurtasse@gmail.com

073-5016415

 

/Erik

 
 

klart.se