SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Njurunda IK F14/15

Välkommen!

Det här är sidan för spelare i Njurunda IK Flickor 14/15.

Har du ett barn som vill vara med?

Gör anmälan här: Medlemsskap eller kontakta Rafael Carvajal, 072-740 67 78, rafaelc@kth.se

 

Vi har också en facebookgrupp för vårdnadshavare, den hittar du här
Njurunda IdrottsKlubb Flickor 14/15

 

Nedan följer lite information för dig som redan är medlem:

 

Ladda ner och logga in i Sportadmin
Vi tränare lägger in alla anmälda barn i appen Sportadmin. I Sportadmin hittar ni information om laget och föreningen. Vi tränare använder också Sportadmin för att kalla till matcher och träningar. För att du som förälder ska kunna svara på kallelser och nås av viktig information behöver du därför ladda ner och logga in i appen.


För att kunna lägga upp träningarna och matcherna på bästa möjliga sätt är det viktigt att ni svarar på kallelserna så fort som möjligt.

 

Träningar
F14/F15 tränar på Gumsekullen, varje onsdag mellan klockan 18.00-19.00.
Träningen startar på utsatt tid, så det underlättar om ert barn är på plats senast 5 minuter innan start. Det vore även toppen om vi tränare kan få hjälp av er föräldrar ibland med att exempelvis ta fram målen, hämta bollar och koner. Under vintern planerar vi att genomföra 1 träning/vecka inomhus (Essviks skola). Mera information om detta kommer.

 

Matcher
Till match kallas 10-12 barn/match vilket innebär att alla barn inte spelar alla matcher.
Dessa kallelser går ut under samma vecka. Vid hemmamatch kommer de föräldrar, till barnen som ska spela, tilldelas olika uppgifter (baka, stå i kiosken, vara matchvärd). Info om detta skickas ut i samband med match.

 

Försäljning
Alla aktiva förväntas delta i försäljning för att samla in pengar till NIK:s förening. Föreningen säljer sportlotter, toapapper och restaurangchansen. Vårt lag, F14/F15, kommer också ha någon form av försäljning för att samla in pengar till lagkassan. Finns det några föräldrar som har möjlighet att hitta sponsorer, eller har andra bra idéer gällande försäljning, kontakta vår lagledare Rafael Carvajal.

 

Kläder
Vid match är det ett krav att barnen ska bära svarta strumpor med NIK logga och svarta shorts. Finns att köpa på Lindbloms Sport. Matchtröjor får man låna vid match och ska lämnas tillbaka direkt efter.


Avgift 2022
Medlemsavgift: 250 kr
Träningsavgift: 620 kr

Avgiften betalas via faktura och är viktig att betala för att barnet ska omfattas av försäkring under träning och matcher. 

Varma hälsningar Rafael, Henrik, Fredrik, Martin och Celie 

Lagledare:

Rafael Carvajal

072-740 67 78

rafaelc@kth.se

Huvudtränare:

Henrik Löfqvist

070-250 08 02

henriklofqvist@gmail.com

Huvudtränare:

Fredrik Nordqvist 

073-599 06 51 

fredrik.nordqvist@gmail.com

Assisterande tränare:

Martin Carlsson

073-047 52 45

carlssonmartin89gmail.com

Assisterande tränare:

Celie Lingensjö

070-238 90 11 

celie.lingensjo@gmail.com 

 
 

klart.se