SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information
2022-05-03 18:01

Nu är det maj månad och mycket på gång!

 

Träningar

Några träningar på grusplanen avklarade, och det blir nog några till innan det är spelbart på Kullen. Håll koll i kalendern.

 

När vi väl börjar träna på Gumsekullen så kommer våra träningstider att vara

  • Tisdagar 17:30-18:30 
  • Torsdagar 17:30-18:30

Vi har några nya spelare som varit med och provtränat, superkul! 😀 Vi hoppas att även dom tycker att det är lika roligt, så att de vill stanna kvar och bli en del av Njurunda IK F12! ⚽

Svart och vit, fotbollsdynamit! 

 

Matcher och seriespel

Seriespelet för våren börjar v 19, och vi kommer att spela första matchen söndag 15 maj, därefer en match varje söndag tom v. 25 (26 juni). En del info om matcherna ser ni redan nu kalendern men det kan ske förändringar. Tränarna kallar spelare till matcherna, som vanligt viktigt att ni svarar på dessa så snart ni kan.

 

Påmnner om att läsa tips och information om spelform 7 mot 7.

 

Söndag 12 juni är vi ansvariga för sammankomst på Gumsekullen, den dagen kommer alla ni föräldrar att behövas till olika uppdrag, som bemanning av kiosken, bakning, städa/se över omklädningsrum mm. Vi räknar med aktivitet på Kullen från ca kl 9 till kl 16. ⚽☕🌭🍧🍰🌞😎

Schema och fördelning av arbetsuppgifter kommer längre fram.

 

Det som händer den dagen är att alla åtta lag i vår serie kommer att spela match hos oss på Gumsekullen, totalt 4 matcher under dagen.

 

Cuper

Vi är anmälda till Mid Nordic Cup, Timrå, 5-7 augusti och kommer även anmäla oss till Solid Cup, Alnö, 26-28 augusti, så notera dessa helger i era kalendrar. ⚽⚽⚽

 

Försäljning

Alla spelare i NIK F12 ska sälja två sportlotter var. Mer info om det kommer. Förtjänsten av den försäljningen går till hela klubben, Njurunda IK. Sen har vi ju en egen lagkassa för F12, där har vi fortfarande pengar kvar efter försäljningen av Kakservice förra året så vi kan betala avgifter för de två cuperna. Har ni idéer förslag på aktiviteter/försäljning för att utöka lagkassa så hör av er! 

 

Föräldramöte

Det är inget datum bokat för föräldramöte ännu, men det blir troligast i samband med någon träning framöver.

Har ni frågor och funderingar, så tveka inte att höra av er till någon av tränarna eller lagledare.

 

 

Som ni sett så är det fixardag på Kullen på lördag, 7 maj, kl 10-14. Alla behövs, stora som små! Kom, det blir kul! 😀

 

 

/Jennie Elf, lagledare


Nyhetsarkiv
Grönt kort2022-05-17 19:00
Matchp(r)epp!2022-05-14 11:33
Sportlotter 2022-05-09 12:12
Information 2022-05-03 18:01
 
 

klart.se