SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Om Njurunda IK

Njurunda IK är en flick- och damfotbollsförening. Ändamålet med vår verksamhet är att ge våra barn och ungdomar i närområdet goda möjligheter att spela fotboll. Vi har lag från knatteålder till A-lag och klubben växer hela tiden. Vi strävar efter att vår verksamhet så långt det är möjligt anpassas efter våra medlemmarnas förutsättningar, och vårt arbete coh engagemang ska vara  långsiktigt och hållbart.

 

För klubben och laget är du som förälder jätteviktigt! För att vi ska kunna utveckla vår fina verksamhet behöver vi hjälpas åt på olika sätt. Därför har vi till exempel försäljning av restaurangchansen där varje medlem förväntas medverka vid försäljningen.

 

Varje medlem betalar en årlig medlemsavgift på 250 kr. Sedan tillkommer en årlig träningsavgift på max 910 kr beroende på ålder.

Bra fotboll är mer än att bara vinna – vår policy

 

I Njurunda IK satsar vi på bra fotboll. Det betyder inte nödvändigtvis att vi alltid vinner. Men det betyder att de som spelar fotboll i Njurunda IK har roligt samtidigt som de ständigt utvecklas som fotbollsspelare och som lagkamrater. Njurunda ska vara det naturliga valet för dem som söker en trygg förening där alla får vara med.

 

Vi tror att det på längre sikt leder till idrottsliga framgångar. Vi tror också att tävlingsmomentet i fotbollen ska trappas upp långsamt. Fotboll ska vara en lek fram till det år spelarna fyller 13 år. Före dess konkurrerar man inte om platser i laget. Man turas om. Bra fotboll är hållbar och vi vill att vår verksamhet ska hålla i längden. Det betyder att vi ska vara långsiktiga i allt vi gör. Därför siktar vi på att spelarna i Njurunda IK tränar minst dubbelt så ofta som de spelar matcher.

 

Vi vet att det innebär färre skador. Samtidigt ska ingen tillåtas träna eller spela så mycket att det hotar god hälsa. Det är tränarens ansvar att säga nej till matchspel eller träning för en spelare som behöver vila. Fotbollsträning i Njurunda IK ska vara skadeförebyggande redan från början.

 

 

Att vara ledare och tränare i Njurunda IK

En praktisk handbok för ledare

Fotboll - så fungerar det hos oss

Förväntasdokument NIK 2021

 

 
 

klart.se